Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola pentru o mulțime. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă servește 14. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, praf de usturoi, cremă condensată de supă de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mulțime De Pui Caserola, Caserola Cremoasă Plăcută De Mulțime, și Caserola de brânză Chili pentru o mulțime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați într-o tigaie unsă. Se amestecă tăiței, porumbul, mazărea și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat