Caserola Mediteraneană

Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Caserola mediteraneană ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 451 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de usturoi, sardine, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este spectaculos. Încercați Caserola De Legume Mediteraneene, Caserola Mediteraneană Rigatoni, și Caserola mediteraneană de pui și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgere. Acoperiți cu apă rece și lăsați să stea până se răcește, drenând și înlocuind apa rece după cum este necesar. Curățați și feliați cartofii subțire.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Ungeți o caserolă cu uleiul de măsline. Tapetați caserola cu un strat uniform de felii de cartofi; acoperiți cu un strat de file de sardină. Împrăștiați roșiile tăiate cubulețe peste sardine.
Presărați usturoiul, busuiocul și firimiturile de pâine peste roșii.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește, aproximativ 20 de minute.