Caserola Italiană Ușoară
Reteta caserola italiană ușoară ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 8 și costă 3,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 420 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați produsul de brânză pasteurizat, rotund măcinat, sos de paste și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Îmbrăcăminte Italiană Ușoară, Îmbrăcăminte Italiană Ușoară, și Lumina Italiană Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taitei de ou conform instructiunilor pachetului; scurgeți. Amestecați tăiței de ou și ceapa verde tocată; deoparte.
Gătiti carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz; scurgeți și reveniți la tigaie. Se amestecă sosul de paste, roșiile tăiate cubulețe și condimentele italiene.
Tăiați pâinea de brânză în cuburi de 1/2 inci; rezervați și puneți deoparte 1 cană. Amestecați împreună cuburile de brânză rămase, smântâna și crema de brânză.
Puneți o treime din amestecul de carne de vită măcinată într - un vas de copt de 13 x 9 inci; acoperiți cu jumătate din amestecul de tăiței și jumătate din amestecul de smântână. Repetați straturile o dată.
Lingura rămasă o treime din amestecul de carne de vită la sol peste amestecul de smantana, si se presara uniform cu rezervate 1 cana de cuburi de brânză.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când brânza este topită și bulbucată.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.