Caserola italiană de vinete ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 83 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, piper, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Caserola italiană de cârnați și vinete, Caserola De Vinete În Stil Italian, și Curcan Italian dulce și caserolă de vinete.
Instrucțiuni
1
Tăiați vinetele în felii groase de 1/4 inch. Aranjați vinetele, în loturi, într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 8 până la 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Se scurge pe prosoape de hârtie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Încălziți bulionul de pui într-o cratiță mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Adăugați ciuperci, ceapă, țelină, ceapă verde și piper verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se sotează până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6
Se ia de pe foc; se adaugă sosul de roșii și următoarele 6 ingrediente, amestecând bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
7
Aranjați jumătate din feliile de vinete într - un vas de copt de 11 x 7 x 1 1/2 inch acoperit cu spray de gătit. Puneți jumătate din amestecul de roșii peste vinete; presărați 1/4 cană de brânză mozzarella peste amestecul de roșii. Repetați procedura cu vinetele rămase, amestecul de roșii și brânza mozzarella. Se acoperă cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine.