Caserola italiană a lui Fanny

Caserola italiană a lui Fanny
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați caserola italiană a lui Fanny. Pentru $1.15 pe portie, veți obține un fel principal care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 364 calorii. Un amestec de ceapă, macaroane de cot, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare sunt Matusa Fanny coapte galben suc de fructe, Caserola Italiană, și Caserola Cu Cârnați Italieni.

Instrucțiuni

1
Așezați hamburgerul într-o cratiță mare la foc mediu și gătiți și amestecați carnea până nu mai este roz, rupând carnea în bucăți în timp ce gătește, aproximativ 10 minute. Amestecați ceapa și continuați să gătiți și amestecați până când ceapa este translucidă, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți grăsimea din tigaie și amestecați cele 2 borcane de sos, busuioc, frunze de dafin, oregano și sare de țelină. Reduceți căldura și fierbeți sosul timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți din căldură.
4
Cu aproximativ 15 minute înainte ca sosul să se termine, umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați un vas de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Bateți împreună supa de ciuperci și apa într-un bol până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Strat 1/3 din sosul de carne în fundul vasului de copt pregătit și întindeți jumătate din macaroanele gătite peste sos. Puneți jumătate din amestecul de supă peste macaroane și întindeți 1 cană de brânză Cheddar mărunțită. Repetați straturile cu 1/3 din sosul rămas, pastele rămase, amestecul de supă rămas și încă 1 cană de brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Întindeți ultima treime din sosul de carne peste caserolă și presărați cu restul de 1/4 cană de brânză Cheddar. Pulverizați o bucată de folie de aluminiu cu spray de gătit și acoperiți vasul cu folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Coaceți caserola în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, apoi scoateți folia și coaceți până când toppingul de brânză se rumeneste și caserola clocotește, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Revista