Caserola Germană De Porc Și Varză

Caserola Germană De Porc Și Varză
Caserola Germană de porc și varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 968 calorii, 90g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $7.33 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână amestec de salată de varză, cidru de mere, coaste de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu semințe de chimen cu Dulce de Leche ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Caserola De Varză Germană - Kohl Und Hackfleisch, Porc German Crock Pot Cu Varză, și Varză roșie germană cu aragaz lent și coaste de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți slănină până când este crocantă; scoateți din tigaie și sfărâmați într-un castron mic. Condimentează coastele cu sare și piper. În aceeași tigaie, gătiți coaste în picături de slănină la foc mare 3 până la 4 minute, întorcându-se o dată, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Așezați în vasul de copt, rezervând grăsimea în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
În aceeași tigaie, așezați amestecul de salată de varză și ceapa; gatiti la foc mediu aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie si se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele Vegetariene De PuiChiftele Vegetariene De Pui
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați slănină, varză murată, măr, morcovi, cidru de mere și semințe de chimen; se amestecă bine. Puneți lingura în vasul de copt deasupra cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Cidru De MereCidru De Mere
Varză AcrăVarză Acră
MorcovMorcov
MărMăr
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți 30 până la 45 de minute sau până când carnea de porc nu mai este roz și termometrul pentru carne introdus în centru citește 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista