Caserola fermierului
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola fermierului. O porție conține 262 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.14 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, ouă, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola fermierului, Caserola fermierului, și Straturile fermierului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-un 8-in. vas de copt pătrat.
Se presară cu brânză, șuncă și ceapă.
Bateti ouale, laptele, piperul si sarea; se toarnă peste toate. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere. Preîncălziți cuptorul la 350.
Coaceți, neacoperit, 55-60 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.