Caserola Enchilada Cu Fasole Neagră

Black-Bean enchilada caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 478 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână smântână, tortilla de porumb, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Quinoa Fasole Neagră Enchilada Caserola, Butternut Squash și fasole neagră enchilada caserola, și Fasole Neagră Și Porumb Enchilada Quinoa Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați 1/2 cană de brânză, orez și următoarele 7 Ingrediente (Orez prin jalapeo) într-un castron mare.
Întindeți 1/4 cană de sos enchilada în fundul unui vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Încălziți sosul enchilada rămas într-o tigaie timp de 2 minute sau până se încălzește și îndepărtați-l de pe foc. Dragare ambele părți ale 6 tortilla în sos enchilada cald, și aranja tortilla, se suprapun, peste sos în vas de copt. Se acoperă cu 1 amestec de fasole de 3/4 căni. Dragează ambele părți ale tortilelor rămase în sosul cald enchilada și aranjează tortilele, suprapuse, peste amestecul de fasole. Se acoperă cu amestecul de fasole rămas, sosul enchilada rămas și 1/2 cană de brânză.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până la bule.