Caserola Enchilada
Rețeta de caserolă Enchilada îți poate satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră și 10 minute . Această rețetă fără gluten și lacto ovo vegetariană servește 8 și costă 99 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine , 14 g de grăsimi și un total de 271 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați ardei gras, tortilla de porumb, brânză de vaci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39% . Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola Enchilada , Caserola Enchilada și Caserola Enchilada .
Instrucțiuni
Intr-o tigaie se caleste carnea de vita, ceapa si ardeiul verde la foc mediu pana cand carnea nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă roșiile, sosul enchilada, măslinele și sarea. Acoperiți și fierbeți aproximativ 20 de minute.
Între timp, combinați 1 cană de brânză cheddar, brânză de vaci și ou. Pus deoparte.
Întindeți o treime din amestecul de carne într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Acoperiți cu jumătate din tortilla; se întinde cu jumătate din amestecul de brânză. Repetați straturile cu ingredientele rămase, terminând cu amestecul de carne.
Se coace la 350° timp de 30 de minute.
Se presară cu brânză cheddar rămasă.
Coaceți 3-5 minute sau până când brânza se topește.
Se lasa sa stea 5-10 minute inainte de servire.