Caserola Elvețiană De Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola de legume Elvețiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.54 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați crema condensată Campbell de supă de ciuperci, brânză elvețiană, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 148 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola Elvețiană De Legume, Caserola Elvețiană De Legume, și Caserola Elvețiană De Legume.
Instrucțiuni
Se amestecă supa, smântâna, piperul negru, legumele, 2/3 cană de ceapă și 1/4 cană de brânză într-o caserolă de 2 litri. Acoperiți caserola.
Coaceți la 350 de grade F. timp de 40 de minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă amestecul de legume. Se acoperă cu ceapa și brânza rămase.
Coaceți timp de 5 minute sau până când brânza este topită.