Caserola de legume elvețiană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 145 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină, biscuiți rotunzi cu unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Caserola Elvețiană De Legume, Caserola Elvețiană De Legume, și Caserola Elvețiană De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați caserola de 1 până la 1 1/2 litru cu spray de gătit. Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Se amestecă făina, sarea și piperul. Adăugați treptat lapte, amestecând constant. Gatiti si amestecati pana cand amestecul este bubuit si ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați 3/4 cană de brânză; se amestecă până se topește. Se amestecă legumele fierte. Se amestecă amestecul în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Brânză
6
Se presară cu biscuiți zdrobiți și restul de 1/4 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
Brânză
7
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când toppingul este maro auriu și caserola este cu bule.