Caserola doamnei Strong
Caserola doamnei Strong durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,76 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine, 18 g de grăsimi și un total de 407 de calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați smântână, cremă de brânză, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62%, ceea ce este destul de bun. Încercați caserola cu sparanghel al doamnei Bice, caserola cu carne de vită a doamnei Geraldine și pastele cu sos tare de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pune carnea de vită într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu mare pana se rumeneste uniform. Se amestecă usturoiul zdrobit, sarea, zahărul și sosul de roșii; acoperiți și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați tăiței și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; se scurge si se da deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Intr-un castron mic combinati ceapa verde, crema de branza si smantana. Într-o tavă de copt de 9 x 13 inci, puneți 1/3 din tăiței, amestecul de brânză și sosul de roșii; repeta de doua ori.
Presărați brânză Cheddar deasupra caserolei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când devine spumoasă; servi.