Caserola delicioasă de ceapă a mamei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați caserola de ceapă delicioasă a mamei. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 372 calorii, 12g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de brânză cheddar, chipsuri de cartofi cu aromă de cremă și ceapă, cremă condensată de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Caserola cu fructe de mare sau caserola delicioasă de ton, Biscuiți Delicioși Cu Ceapă Franceză, și Varză De Bruxelles Delicioasă Cu Slănină Și Ceapă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se sotează ceapa până se înmoaie.
Se transferă în vasul pregătit și se acoperă cu chipsuri de cartofi zdrobite.
Se dizolvă bulionul în apă și se amestecă cu supa de ciuperci; se toarnă peste chipsuri și ceapă. Se acoperă cu brânză.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute.