Caserola de șuncă și pui
Șuncă și caserola de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 489 calorii, 30g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este adus la tine de Toțiretete. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză cheddar, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este destul de bun. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Aduceți o cratiță cu apă ușor sărată la fiert. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita timp de 6 pana la 8 minute sau pana la al dente.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic.
Se amestecă în făină, încălzind până la bule. Se amestecă încet în lapte. Gatiti timp de 5 minute, amestecand constant, sau pana cand este gros si neted.
Scoateți cratița de pe foc.
Se amestecă tăiței, puiul, șunca, țelina, sarea și piperul. Puneți amestecul în vasul de copt pregătit.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit.
Presărați brânză și boia de ardei și continuați să coaceți încă 5 minute.