Caserola de vită măcinată a bunicii

Caserola de vită măcinată a bunicii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 542 calorii, 24g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 145 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați smântână, cremă de brânză, tăiței de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Caserola de vită măcinată a bunicii, Caserola De Macaroane Din Carne De Vită Măcinată, și Caserola De Carne De Vită Măcinată Sud-Vest.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până se rumeneste și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Se amestecă zahărul, sarea, sarea de usturoi și sosul de roșii în carnea de vită măcinată; se fierbe până se amestecă aromele, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc, se acoperă tigaia și se răcește la temperatura camerei.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierti, dar fermi pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Se scurge și se răcește ușor.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 9x13 inci.
Amestecați smântâna, crema de brânză și ceapa într-un bol.
Scoateți jumătate din tăiței în caserola pregătită; acoperiți cu jumătate din amestecul de smântână. Lingurați jumătate din amestecul de carne de vită măcinată deasupra stratului de smântână. Repetați stratificarea cu ingredientele rămase. Caserola de Top cu brânză Cheddar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza Cheddar s-a rumenit, 25 până la 30 de minute.