Caserola de vită cu cartofi de modă veche a lui Gwen
Caserola de cartofi de vită de modă veche a lui Gwen ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 710 calorii, 34G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, ceapă, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Caserola De Cartofi De Vită De Modă Veche, Carne De Vită Și Cartofi Caserola, și Caserola De Vită Încărcată Cu Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați cartofii într-o cratiță mare cu apă pentru a acoperi cu 1 inch.
Adăugați un vârf generos de sare și gătiți timp de 15 minute sau până se înmoaie. Cartofii gătesc repede. Testați adesea sensibilitatea și nu le suprasolicitați. Alternativ, gătiți cartofii într-o oală sub presiune timp de 5 minute, eliberând imediat presiunea pentru a preveni gătirea excesivă.
Scurgeți cartofii și aranjați - i într - o farfurie de 6 pe 9 pe 2 inci.
Într-o tigaie mare, adăugați puțin ulei pentru a acoperi tigaia.
Combinați carnea de vită și ceapa și gătiți împreună la foc mediu până când carnea de vită se rumeneste și ceapa se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgeți excesul de grăsime.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Topiți untul într-o cratiță medie și bateți făina pentru a face un roux. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul se baloneaza si faina devine maro deschis. Treceți treptat laptele și continuați să amestecați în timp ce gătiți la foc mediu. Când amestecul se îngroașă, condimentează cu sare și piper, apoi amestecă brânza și carnea de vită rumenită și ceapa.
Se toarnă amestecul de carne de vită măcinată peste cartofi și se coace caserola timp de 20 de minute, până se încălzește și se fierbe.
Presărați pesmetul deasupra caserolei și coaceți până când firimiturile sunt prăjite, cu aproximativ 5 minute mai mult.