Caserola de vinete, dovlecei și roșii stratificate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vinetele stratificate, dovleceii și caserola de roșii. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 592 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii prune, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați Caserola Stratificată De Vinete Și Dovlecei, Caserola Stratificată De Vinete Și Mămăligă, și Caserolă De Dovlecei Și Dovlecei Galbeni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Ulei 2 foi mari de copt cu margini.
Puneți feliile de dovlecei pe o foaie și vinetele pe cealaltă.
Ungeți feliile peste tot cu ulei și condimentați cu sare și piper. Aranjați feliile pe fiecare foaie într-un strat ușor suprapus.
Coaceți timp de 15 minute, până se înmoaie.
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 3 minute.
Adăugați roșiile și gătiți la foc mare până se înmoaie ușor și clocotește, 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.
Ungeți un vas de copt mare, puțin adânc (aproximativ 10 pe 15 inci).
Puneți jumătate din vinete în vas și întindeți o pătrime din roșii deasupra. Se împrăștie cu jumătate din feta și busuioc.
Puneți jumătate din dovlecei deasupra, urmată de încă o pătrime din roșie și busuiocul rămas, vinetele și dovleceii. Se acoperă cu Roșia rămasă și feta.
Se amestecă panko cu restul de 1 lingură de ulei și se presară peste caserolă.
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de 20 de minute, până când clocotește și crocant.
Se lasă să stea 5 minute, apoi se servește fierbinte sau cald.