Caserola de varză și cârnați
Caserola de varză și cârnați este o fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 579 calorii, 24g de proteine, și 51G de grăsime. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați hrean, smântână, napa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola Cu Cârnați Și Varză, Caserola reconfortantă de varză și cârnați, și Caserola cu rulou de varză – rulourile de varză pot dura timp pentru a face, de ce să sacrificăm acea aromă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.feliați varza cu grosimea de 1/2 inch.
Așezați 1/3 din varză într-un cuptor sau caserolă olandeză.Din fiecare cârnați, tăiați 1 capăt și, începând de la celălalt capăt, stoarceți pentru a scoate carnea din carcasă.Aranjați jumătate din cârnați deasupra varzei. Apăsați ferm. Se acoperă cu jumătate din varza rămasă și tot cârnații rămași și se presează din nou.
Întindeți varza rămasă peste cârnați. Acoperiți cu folie și coaceți până când varza este fragedă, aproximativ 1 oră, 40 de minute.
Lăsați să stea 5 minute.Între timp, într-un castron mic, combinați smântâna și hreanul sau muștarul. Feliați caserola în pene și serviți cu amestecul de smântână.