Caserola De Varză Festonată

Caserola De Varză Festonată
Caserola de varză festonată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 192 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de lapte, maghiran, brânză americană de proces și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Varză Festonată Cu Brânză, Varză Festonată, și Varză Festonată.

Instrucțiuni

1
Loc 1 în. de apă, varză și morcovi într-o tigaie mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când este crocant. Între timp, într-o cratiță mică, călește ceapa în 3 linguri de unt până se înmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul; gatiti pana se clocoteste. Adăugați treptat lapte; gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scurgeți varza și morcovii; așezați jumătate într-un 2-1/2-qt uns. vas de copt. Se acoperă cu jumătate din sos; se presară cu jumătate din brânză. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Într-o tigaie mică, topiți untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați firimiturile, maghiranul și cimbru; gatiti si amestecati pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5
Se presară peste caserolă.
6
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 30-35 de minute sau până când varza se înmoaie și blatul se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista