Caserola De Varză Festonată
Caserola de varză festonată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 192 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de lapte, maghiran, brânză americană de proces și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola De Varză Festonată Cu Brânză, Varză Festonată, și Varză Festonată.
Instrucțiuni
Loc 1 în. de apă, varză și morcovi într-o tigaie mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când este crocant. Între timp, într-o cratiță mică, călește ceapa în 3 linguri de unt până se înmoaie. Se amestecă făina, sarea și piperul; gatiti pana se clocoteste. Adăugați treptat lapte; gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Scurgeți varza și morcovii; așezați jumătate într-un 2-1/2-qt uns. vas de copt. Se acoperă cu jumătate din sos; se presară cu jumătate din brânză. Repetați straturile.
Într-o tigaie mică, topiți untul rămas.
Adăugați firimiturile, maghiranul și cimbru; gatiti si amestecati pana se rumenesc usor.
Se presară peste caserolă.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 30-35 de minute sau până când varza se înmoaie și blatul se rumeneste.