Caserola De Umplutură De Legume

Caserola De Umplutură De Legume
Caserola de umplutură de legume ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 458 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,8 USD pe porție. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de unt, amestec de umplutură de pâine, ceapă prăjită franceză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Umplutura De Legume, Umplutură De Legume Savuroase, și Legume Și Umplutură Coaceți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scurgeți o cutie de legume amestecate și turnați ambele cutii într-o farfurie de caserolă de 2 litri (una cu capac, de preferință).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
3
Se toarnă cremă de supă de țelină peste legume (folosiți o singură cutie pentru o caserolă mai uscată); amestecați ușor până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Supa De TelinaCrema De Supa De Telina
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4
Întindeți ceapa prăjită peste legume și apoi întindeți umplutura deasupra cepei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Turnați untul topit peste umplutură; acoperiți vasul cu un capac sau cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute. Se răcește câteva minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista