Caserola De Sparanghel

Caserola De Sparanghel
Caserola de sparanghel este o fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 556 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, supă de brânză condensată, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caserola de sparanghel și șuncă, Caserola cu șuncă și sparanghel, și Caserola De Sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un bol de amestecare, amestecați crema de brânză și supa de brânză cheddar până când nu există bulgări. Îndoiți creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Brânză CheddarSupă De Brânză Cheddar
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Aranjați sparanghelul într-o caserolă de 9x13 inch. Acestea ar trebui aranjate astfel încât capul până la capătul cozii sparanghelului să fie alternate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Se toarnă amestecul de brânză și creveți peste sparanghel. Folosiți o spatulă pentru a întinde supa uniform. Aveți grijă să nu rupeți sparanghelul. Asigurați-vă că există cel puțin 1/2 inch de spațiu între partea superioară a ingredientelor și partea superioară a caserolei, deoarece caserola va fierbe în timp ce gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Coaceți acoperit într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 35 de minute. După 35 de minute, descoperiți și zdrobiți ceapa prăjită deasupra caserolei și gătiți restul de 10 minute neacoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate18
Revista