Caserola de sparanghel este o fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 556 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, supă de brânză condensată, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Caserola de sparanghel și șuncă, Caserola cu șuncă și sparanghel, și Caserola De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un bol de amestecare, amestecați crema de brânză și supa de brânză cheddar până când nu există bulgări. Îndoiți creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Brânză Cheddar
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Aranjați sparanghelul într-o caserolă de 9x13 inch. Acestea ar trebui aranjate astfel încât capul până la capătul cozii sparanghelului să fie alternate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
4
Se toarnă amestecul de brânză și creveți peste sparanghel. Folosiți o spatulă pentru a întinde supa uniform. Aveți grijă să nu rupeți sparanghelul. Asigurați-vă că există cel puțin 1/2 inch de spațiu între partea superioară a ingredientelor și partea superioară a caserolei, deoarece caserola va fierbe în timp ce gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Coaceți acoperit într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 35 de minute. După 35 de minute, descoperiți și zdrobiți ceapa prăjită deasupra caserolei și gătiți restul de 10 minute neacoperite.