Caserola de Rutabaga și cartofi
Caserola Rutabaga și cartofi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 174 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pesmet, cartofi, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Piure de cartofi, Rutabagan și caserolă de păstârnac cu ceapă caramelizată, Gratin de cartofi și Rutabaga, și Rutabaga Și Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 4 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Adăugați rutabaga; reveniți la fierbere și gătiți timp de 3 minute.
Adăugați cartofi; reveniți la fierbere și gătiți 1 minut.
Se scurge bine și se întoarce la tigaie; pus deoparte.
Puneți făina, sarea și piperul într-o cratiță medie. Adăugați treptat lapte degresat, amestecând cu un tel de sârmă până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește 1 minut sau până se îngroașă, amestecând continuu.
Se ia de pe foc și se adaugă crema de brânză și sosul Worcestershire, amestecând continuu până se topește crema de brânză.
Se toarnă peste rutabaga și cartofi; aruncați ușor pentru a acoperi.
Puneți amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Presărați pesmet și pătrunjel peste caserolă și coaceți, neacoperite, încă 15 minute.