Caserola De Roșii-Legume Stratificată

Caserola stratificată de roșii-legume ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 152 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper, dovlecei, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola Cu Cartofi Stratificați Și Legume De Vară, Caserola stratificată de dovlecei și roșii, și Caserola de vinete, dovlecei și roșii stratificate.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați frecvent ceapa și 1 lingură de ulei de măsline până când ceapa începe să se rumenească, 12 până la 15 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Între timp, clătiți roșiile, miezul, tăiați în jumătate și stoarceți semințele. Tăiați subțire roșiile în cruce.
Combinați busuiocul, cimbrul și usturoiul.
Se amestecă 1/2 din ierburi cu dovlecelul.
Întindeți ceapa gătită într - o caserolă superficială de 2 până la 3 litri. Distribuiți dovleceii uniform peste ceapă.
Strat felii de roșii peste dovlecel feliat.
Se presară uniform cu amestecul de plante rămas și ușor cu sare și piper.
Stropiți legumele cu uleiul de măsline rămas.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când roșiile se rumenesc și feliile de dovlecel sunt fragede când sunt străpunse, 35 până la 40 de minute (30 până la 35 de minute într-un cuptor cu convecție).
Adăugați sare și piper după gust.