Caserola de pui și orez cu brânză

Caserola de pui și orez cu brânză este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 684 calorii. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de jumătăți de piept de pui, chimen măcinat, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Caserola de pui și orez cu brânză, Caserola de pui și orez cu brânză, și O oală brânză Broccoli de pui și caserolă de orez.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-un vas de copt din sticlă de 2 litri, amestecați supa, apa, orezul, chimenul, piperul, fasolea și porumbul. Sus cu pui.
Acoperiți; coaceți aproximativ 30 de minute sau până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (170F) și orezul este fraged. Se amestecă orezul în jurul puiului. Se acoperă cu brânză.
Coaceți neacoperit 5 până la 10 minute sau până când brânza este topită.