Caserola de porumb și slănină
Caserola de porumb și slănină franțuzească ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 237 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână lapte, ardei gras, porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cartofi Franțuzești Și Caserolă De Porumb, Caserola de porumb și slănină, și Caserola de porumb și slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C) și ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare, întorcându-se ocazional până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și sfărâmați-le când sunt suficient de reci pentru a le manipula.
Amestecați porumbul, slănina sfărâmată, ouăle, ceapa, ardeiul gras, laptele și biscuiții zdrobiți în vasul de copt pregătit și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră, până când caserola se îngroașă și clocotește.