Caserola De Porumb Chile Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați caserola de porumb Chile cu brânză. Această rețetă servește 6 și costă 1,07 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 211 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați Unt, Ardei iute, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cheesy Miso caramelizat porumb și ananas Chile Dip, Garnitură Verde Chile Și Caserolă De Porumb, și Caserola De Porumb Cu Brânză.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Se amestecă supa, laptele, untul, piperul, porumbul, ardeii iute și 2/3 cană de ceapă într-o caserolă de 1 1/2 litru.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când amestecul de porumb este fierbinte și clocotește. Se amestecă amestecul de porumb.
Presărați ceapa rămasă peste amestecul de porumb.
Coaceți timp de 5 minute sau până când ceapa se rumeneste.