Caserola De Pizza Cu Dovlecei Cu Brânză
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete în cutia de rețete, caserola de Pizza cu dovlecei brânză ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.38 pe portie, primești un fel principal care servește 6. O porție conține 224 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, brânză mozzarella parțial degresată, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 48%. Rețete similare includ Caserola De Dovlecei Cu Brânză, Caserola De Dovlecei Cu Brânză, și Caserola De Dovlecei Cu Brânză.
Instrucțiuni
Așezați dovlecelul într-o grosime dublă de pânză de brânză; se presara cu sare.
Se lasă să stea 10 minute. Adunați capetele de pânză de brânză și stoarceți cât mai mult lichid posibil.
Într-un castron, combinați dovleceii, 1/2 cană de brânză mozzarella, parmezan și ouă. Apăsați într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 400 de euro timp de 20 de minute sau până când crusta este setată.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până nu mai sunt roz; se scurge. Se amestecă sosul de roșii, pudra de usturoi și oregano; aduceți la fierbere. Lingură peste crustă.
Se acoperă cu piper verde și ciuperci; se presară cu brânzeturile rămase.
Coaceți cu 25-35 de minute mai mult sau până când se încălzește și brânzeturile se topesc.