Caserola De Paste Cu Vinete Marinara
Caserola de Paste marinara de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 398 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de vinete, conserve de roșii, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Caserola de Paste cu vinete și carne de vită, Caserola De Paste Parmigiana De Vinete-Septembrie # ImprovChallenge, și Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!).
Instrucțiuni
Aranjați vinetele pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele.
Presărați vinetele cu 1 linguriță de sare kosher; lăsați să stea 15 minute. Se usucă cu prosoape de hârtie suplimentare.
Preîncălziți cuptorul la 45
Aranjați vinetele într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor, amestecând după 15 minute.
Scoateți din foaia de copt; rece.
Gatiti pancetta intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant.
Adăugați ceapa, uleiul și usturoiul în tigaie; gatiti 6 minute sau pana cand ceapa se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Adăugați vin în tigaie; gătiți până se evaporă lichidul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă busuiocul, oregano, restul de 1/2 linguriță sare, piper și roșii tăiate cubulețe. Se aduce la foc mic la foc mediu; acoperiți parțial și gătiți 20 de minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă vinetele.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți pastele într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1/4 cană de apă de gătit.
Adăugați paste și 1/4 cană de apă de gătit rezervată la amestecul de roșii; se amestecă bine. Puneți amestecul de paste într-un vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit.
Se presară uniform cu fontina.
Așezați bagheta într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 1/2 căni.
Adăugați parmezan la procesor; puls de 5 ori.
Presărați amestecul de pesmet uniform peste fontina.
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până când brânza se topește și începe să se rumenească.
Notă de vin: cu o abordare Americană pe un fel de mâncare italiană, de ce să nu încercați o abordare Americană pe un vin roșu Italian, cum ar fi Tams Estates Sangiovese 2005 (14 dolari), un vin American făcut din același strugure ca Chianti Italian. Cu corpul său mediu și aciditatea abundentă, sangiovese este o alegere clasică cu toate felurile de mâncare cu roșii și oferă arome de cireșe și vanilie dulce, care se echilibrează frumos. Jeffery Lindenmuth