Caserola De Ouă Cu Cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola cu ouă de cârnați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 401 calorii, 25g de proteine, și 28G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 935 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, ciupercile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 56%. Rețete similare includ Caserola De Ouă Mexicană, Caserola de cârnați – orez, amestec de supă de ceapă uscată și multe altele alcătuiesc o caserolă economică și gustoasă, și Caserola cu cârnați și ouă.
Instrucțiuni
Așezați cârnații într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform.
Se scurge și se lasă deoparte. Topiți untul în tigaie și gătiți și amestecați ceapa verde și ciupercile până se înmoaie.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, brânza de vaci, brânza Monterey Jack și chiles. Se amestecă cârnații, ceapa verde și ciupercile. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Într-un bol, cernem împreună făina, praful de copt și sarea. Se amestecă untul topit. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de ouă.
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Coaceți 40 până la 50 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc ușor.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.