Caserola de orz și ciuperci

Caserola de orz și ciuperci
Caserola de orz și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați orz perlat, apă, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare sunt Caserola De Orz Cu Ciuperci, Orz De Ciuperci, și Plăcintă Cu Ciuperci Și Orz.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți margarina într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciuperci; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Combinați orzul, amestecul de supă de ceapă și apa într-o caserolă de 3 litri și amestecați amestecul de ciuperci. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când lichidul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
CiuperciCiuperci
OrzOrz
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Garnisiți caserola cu arpagic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista