Caserola de orz și ciuperci
Caserola de orz și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați orz perlat, apă, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare sunt Caserola De Orz Cu Ciuperci, Orz De Ciuperci, și Plăcintă Cu Ciuperci Și Orz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți margarina într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie. Pune deoparte.
Combinați orzul, amestecul de supă de ceapă și apa într-o caserolă de 3 litri și amestecați amestecul de ciuperci. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când lichidul este aproape absorbit.
Garnisiți caserola cu arpagic, dacă doriți.