Caserola De Orez Mexicană

Caserola De Orez Mexicană
Caserola de orez mexicană este o fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție conține 242 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 16 ar spune că a lovit la fața locului. Acesta funcționează bine ca un fel de mâncare foarte prietenos buget pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, amestec de brânză mexicană, chipsuri de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Caserola De Orez Mexicană, Caserola De Orez Mexicană, și Caserola De Orez Mexicană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul și 2 căni de apă la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se amestecă boabele de chili, sosul de roșii și 3/4 cană de apă prin orezul fiert; se aduce la foc mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Fasole ChiliFasole Chili
Orez FiertOrez Fiert
ApăApă
4
Turnați amestecul de orez într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Întindeți smântâna peste amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
OrezOrez
6
Presărați chipsuri de porumb zdrobite peste stratul de smântână; deasupra cu amestec de brânză mexicană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză MexicanăBrânză Mexicană
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
SmântânăSmântână
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se încălzește și brânza se topește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista