Caserola De Orez Cu Dovlecei De Pui

Caserola De Orez Cu Dovlecei De Pui
Caserola de orez cu dovlecei de pui necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 180 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 53 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 15. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 67 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ulei de măsline, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Caserola de dovlecei, pui și orez brun, Caserola de dovlecei și orez, și Caserola de dovlecei și orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apă, orez și bulion de pui la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul este absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați dovleceii, țelina și ceapa în ulei fierbinte până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați orezul, crema de supă de ciuperci, crema de supă de ciuperci cu usturoi prăjit, castane de apă, pui, maioneză și suc de lămâie în amestec de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Castane De ApăCastane De Apă
Usturoi PrăjitUsturoi Prăjit
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
Ulei De MăslineUlei De Măsline
LegumeLegume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pui întregPui întreg
țelinățelină
CeapăCeapă
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați amestecul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Întindeți ceapa prăjită peste amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Prăjită FrancezăCeapă Prăjită Franceză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
OrezOrez
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se rumenesc ușor, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista