Caserola de orez cu cârnați și sălbatici
Caserola de orez cu cârnați și sălbatici este o fără gluten și primar rețetă cu 10 porții. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 203 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 50 minute. Dacă aveți tsp. salvie frecat, ceapă, nuci pecan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Cârnați și caserolă de orez sălbatic, Caserola de orez sălbatic și cârnați, și Caserola De Orez Sălbatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/2 cană de nuci pecan tocate într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic, amestecând des, 5 minute sau până la prăjit.
Scoateți pecanele prăjite din tigaie.
Cârnați maronii în aceeași tigaie la foc mediu-mare, amestecând des, 10 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Scoateți cârnații din tigaie folosind o lingură cu fante; rezervați picături în tigaie.
Topiți untul în picături fierbinți la foc mediu.
Se adaugă ceapa și țelina și se fierbe 10 până la 15 minute sau până când țelina este fragedă.
Scoateți 1 pachet de condimente din amestecurile de orez; rezervați pentru o altă utilizare.
Combinați cârnații, amestecul de legume, pachetul de condimente rămas, orezul și următoarele 3 ingrediente într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Se amestecă bulionul de pui până se omogenizează bine.
Coaceți, acoperit, la 325 timp de 1 oră sau până când lichidul este aproape absorbit.
Presărați pecanele tocate deasupra.