Caserola de orez cu creveți și sălbatici

Caserola de orez cu creveți și sălbatici
Caserola de orez cu creveți și sălbatici este o pescatarian rețetă cu 12 porții. Pentru $ 3.43 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 571 calorii, 35g de proteine, și 24g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți creveți, sare, cremă de supă de ciuperci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este destul de bun. Încercați Creveți și caserola de orez sălbatic, Creveți și caserola de orez sălbatic, și Caserola De Orez Sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Coaceți migdalele într-un singur strat într-o tigaie superficială 4 până la 6 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Pregătiți amestecuri de orez conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați țelină și ceapă. Sotati 10 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă creveții, următoarele 6 ingrediente, orezul și 1 1/2 căni din fiecare brânză. Amestecați amestecul într - un vas de copt ușor uns de 15 x 10 inci sau 2 vase de copt (11 x 7 inci). Sus cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Coaceți la 350 timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se presară cu 1/2 cană rămasă din fiecare brânză și se acoperă cu migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Coaceți 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Pentru a face înainte: pregătiți conform instrucțiunilor din pașii 2 și acoperiți cu folie de aluminiu și înghețați până la 1 lună.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Scoateți din congelator și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră. Toast migdale ca regia în etapa
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10
Coaceți caserola, acoperită, la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți 55 de minute până la 1 oră și 15 minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se presară cu 1/2 cană mărunțită brânză Monterey Jack, 1/2 cană parmezan ras și migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
12
Coaceți încă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Revista