Caserola de mămăligă cu ciuperci, roșii și Ricotta
Polenta caserola cu ciuperci, roșii, și Ricottan este un fără gluten farfurie. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, parmezan, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza mamaliga cu spanac, ciuperci, Bacon si rosii, Caserola de mic dejun savuroasă cu ouă, șuncă, ciuperci, roșii și ciorbă, și Mamaliga cu rosii proaspete si chipsuri de parmezan / mamaliga Made Easy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa; sot 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați ciuperci, 1/2 linguriță de sare și usturoi și gătiți 4 minute, amestecând frecvent. Se amestecă vinul, rozmarinul și pasta de roșii; reduceți focul la mediu și gătiți 3 minute. Se amestecă roșiile și se gătește până se îngroașă (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scoateți din căldură.
6
Aduceți apa la fiert în cratiță; amestecați mămăliga și 1 linguriță de sare. Reduceți căldura la minim; gatiti pana se ingroasa (aproximativ 5 minute), amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Întindeți o treime din amestecul de mămăligă într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Întindeți jumătate de sos de roșii peste mămăligă și acoperiți cu 2 linguri de parmezan și 1/8 linguriță de piper. Aruncați jumătate din brânza ricotta cu linguri pe parmezan. Repetați straturile, terminând cu polenta. Se acoperă cu 1/4 cană parmezan și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până la bule.