Caserola De Morcovi
Caserola de morcovi este o fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 150 de calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână crutoane condimentate, morcovi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Caserola De Morcovi, Caserola De Morcovi, și Caserola De Morcovi.
Instrucțiuni
Puneți morcovii într-o cratiță și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand sunt crocante. Între timp, într-o tigaie, călește ceapa în 3 linguri de unt până se înmoaie. Se amestecă supa, sarea, piperul și brânza cheddar.
Scurgeți morcovii; adăugați la amestecul de ceapă.
Transferați la un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Se presară cu crutoane. Topiți untul rămas; stropiți peste crutoane.
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 20-25 minute.