Caserola De Morcovi

Caserola De Morcovi
Caserola de morcovi este o fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 150 de calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână crutoane condimentate, morcovi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Caserola De Morcovi, Caserola De Morcovi, și Caserola De Morcovi.

Instrucțiuni

1
Puneți morcovii într-o cratiță și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand sunt crocante. Între timp, într-o tigaie, călește ceapa în 3 linguri de unt până se înmoaie. Se amestecă supa, sarea, piperul și brânza cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
MorcovMorcov
UntUnt
CeapăCeapă
PiperPiper
ApăApă
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Scurgeți morcovii; adăugați la amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
3
Transferați la un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se presară cu crutoane. Topiți untul rămas; stropiți peste crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
UntUnt
5
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 20-25 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista