Caserola de morcovi este o fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 150 de calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână crutoane condimentate, morcovi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Caserola De Morcovi, Caserola De Morcovi, și Caserola De Morcovi.
Instrucțiuni
1
Puneți morcovii într-o cratiță și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Gatiti pana cand sunt crocante. Între timp, într-o tigaie, călește ceapa în 3 linguri de unt până se înmoaie. Se amestecă supa, sarea, piperul și brânza cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Morcov
Unt
Ceapă
Piper
Apă
Sare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
2
Scurgeți morcovii; adăugați la amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
3
Transferați la un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se presară cu crutoane. Topiți untul rămas; stropiți peste crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Unt
5
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 20-25 minute.