Caserola de mic dejun III

Micul dejun Caserola III ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 480 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cartofi de copt, cârnați de porc măcinați, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mic dejun de vacanță: caserolă de mic dejun cu Croissant cu șuncă și brânză, Mic dejun pentru cină caserolă: o caserolă ușoară hashbrown, și Caserola Pentru Micul Dejun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Înțepați cartofii cu o furculiță, așezați pe o foaie de copt medie și coaceți 30 de minute, sau până când sunt fragede, dar ferme.
Se ia de pe foc, se răcește, se curăță și se cubează.
Gatiti si amestecati carnatii intr-o cratita medie la foc mediu pana se rumenesc uniform; scurgere.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Amestecați cartofii și ceapa în cratiță și gătiți până când cartofii se rumenesc și ceapa este fragedă, aproximativ 10 minute.
Se presară cu sare de condimente.
Așezați amestecul de cartofi în vasul de copt pregătit. Acoperiți cu cârnați.
Se presară brânză, se acoperă cu ouă și se condimentează cu sare și piper.
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când ouăle sunt complet fierte.