Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de mic dejun cu șuncă și brânză. Această rețetă servește 8. O porție conține 319 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. 184 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ciuperci cremini, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Șuncă și brânză Hash Brown caserola, și Mic dejun de vacanță: caserola de mic dejun Croissant cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o farfurie de caserolă de 9 pe 13 inci.
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute. Coborâți focul la mediu și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este moale și caramelizată, încă 20 de minute. Dacă încep să ardă, reduceți căldura în continuare. Condimentează cu sare și piper negru.
Între timp, încălziți o altă tigaie mare la foc mediu.
Adăugați 2 linguri de unt și pâine și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor peste tot, aproximativ 8 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Transferați pâinea într-un castron mare. Creșteți focul la mediu-înalt, adăugați restul de 2 linguri de unt și ciupercile și gătiți netulburate pentru a se rumeni timp de 1 minut. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când este moale, încă aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Bateți împreună ouăle, jumătate și jumătate, muștar, cayenne, 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper negru într-un castron mare. Se amestecă ceapa, pâinea, ciupercile, șunca și 1 cană de Gruyere.
Transferați amestecul în vasul de copt cu unt. Se acoperă cu un singur strat de roșii și se presară cu restul de 1/2 cană Gruyere și parmezanul. (Caserola poate fi refrigerată peste noapte și coaptă a doua zi.)
Coaceți până când blatul se rumenesc și caserola este setată (nu se jiggle când este agitată), aproximativ 40 de minute. Se acoperă cu pătrunjelul.