Caserola de mic dejun Brie-și-cârnați

Caserola de mic dejun Brie-și-cârnați
Caserola de mic dejun Brie-și-cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 602 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți garnituri: ceapă verde, pâine sandwich, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola De Cârnați Pentru Micul Dejun, Caserola pentru micul dejun cu ouă și cârnați, și Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați coaja din Brie și aruncați; tăiați brânza în cuburi și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Tăiați crustele din feliile de pâine și așezați crustele uniform în fundul unui vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Strat uniform cu felii de pâine, cârnați, Brie și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Biscuiti Asortati Si/sau Fructe ProaspeteBiscuiti Asortati Si/sau Fructe Proaspete
5
Bateți împreună 5 ouă, 2 căni de frișcă și următoarele 4 ingrediente; se toarnă uniform peste brânzeturi. Acoperiți și răciți amestecul timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Bateți împreună restul de 2 ouă și restul de 1 cană de frișcă; se toarnă uniform peste amestecul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când caserola este setată.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Garnisiți, dacă doriți.
9
* 2 cani (8 uncii) brânză elvețiană mărunțită poate fi înlocuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista