Caserola de mic dejun Brie-și-cârnați

Caserola de mic dejun Brie-și-cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 602 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Dacă aveți garnituri: ceapă verde, pâine sandwich, salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma frisca, puteți urma acest fel principal cu Smoking cu căpșuni și parfum de budincă Crunch de migdale ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola De Cârnați Pentru Micul Dejun, Caserola pentru micul dejun cu ouă și cârnați, și Caserola De Mic Dejun Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coaja din Brie și aruncați; tăiați brânza în cuburi și puneți-o deoparte.
Gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz; se scurge bine.
Tăiați crustele din feliile de pâine și așezați crustele uniform în fundul unui vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Strat uniform cu felii de pâine, cârnați, Brie și parmezan.
Bateți împreună 5 ouă, 2 căni de frișcă și următoarele 4 ingrediente; se toarnă uniform peste brânzeturi. Acoperiți și răciți amestecul timp de 8 ore.
Bateți împreună restul de 2 ouă și restul de 1 cană de frișcă; se toarnă uniform peste amestecul răcit.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când caserola este setată.
* 2 cani (8 uncii) brânză elvețiană mărunțită poate fi înlocuită.