Caserola de mic dejun a lui Natalie

Caserola de mic dejun a lui Natalie
Caserola de mic dejun a lui Natalie este o fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 359 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Crăciun. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, lapte, usturoi și crutoane de ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Natalie ' s Chicken Pot Pie, Natalie plăcintă cu căpșuni, și Tocană de pește Trinidadiană a lui Natalie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista