Caserola de mere și Kale la cuptor
Caserola de mere coapte și Kale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, iaurtul fără grăsimi, brânza Monterey jack și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Caserola De Fasole La Cuptor Cu Mere, Squash de iarnă la cuptor și caserolă de mere cu Topping crocant, și Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți crema de supă de ciuperci, iaurt și ou împreună într-o tigaie pătrată de 9 inci; amestecați brânza Monterey Jack, kale, mere și ceapă până când sunt combinate uniform. Condimentează cu sare, piper și boia de ardei. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola se încălzește și se fierbe, aproximativ 45 de minute.