Caserola De Legume Stratificată Italiană

Caserola De Legume Stratificată Italiană
Caserola de legume stratificată italiană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 193 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie nutrițională, zahăr, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Caserola Italiană Stratificată, Caserola Italiană Stratificată, și Caserola Cu Cartofi Și Legume De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați în felii de 1/4 inch. Pre-gătiți feliile până când sunt parțial deshidratate: la cuptorul cu microunde, acoperiți fundul cuptorului cu microunde cu două straturi de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Așezați feliile de vinete într-un singur strat și gătiți la putere mare timp de 8-10 minute, până când dimensiunea este redusă și începe să se strice. Repetați cu vinetele rămase. Pentru a găti în prealabil la cuptor, așezați-l pe un covor de copt din silicon sau pe o foaie de copt acoperită cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
3
Coaceți la 450 F până când feliile sunt zbârcite, dar nu maro sau crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Scoateți imediat din prosoape de hârtie sau foaie de copt și așezați pe o farfurie. În timp ce vinetele se gătesc, pregătiți sosul, dacă îl faceți de la zero. Sautați ceapa într-o tigaie antiaderentă până se înmoaie; adăugați usturoiul și gătiți încă un minut. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți 1/2 cană de roșii tăiate cubulețe și dați deoparte. Puneți roșiile rămase și ingredientele sosului în blender și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați roșiile și ceapa rezervate în blender și amestecați pentru a combina (nu amestecați). Pregătiți umplutura plasând toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesând până la omogenizare. Preîncălziți cuptorul la 42
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Pulverizați o caserolă dreptunghiulară de dimensiuni medii (eu am folosit 11 de 7 inci) cu ulei de canola sau spray antiaderent. Puneți un strat subțire de sos în fundul vasului–abia suficient pentru a acoperi fundul. Aranjați 1/3 din feliile de vinete peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
8
Întindeți 1/2 din umplutura de fasole peste vinete și puneți jumătate din dovlecei sau alte legume peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Stropiți ușor cu sos. Repetați vinetele, umplutura, dovleceii și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Așezați stratul final de vinete deasupra și turnați sosul rămas uniform peste el, întinzându-l pentru a acoperi complet vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Coaceți descoperit timp de aproximativ 30 de minute. Verificați pentru a vă asigura că dovlecelul este gătit și sosul s-a îngroșat; dacă nu, adăugați mai mult timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
12
Scoateți când ați terminat și lăsați să stea câteva minute înainte de servire.
13
Se presară pătrunjel tocat ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate96
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista