Caserola de fasole verde cu brânză Anika
Caserola de fasole verde a lui Anika necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Toateretete are 3 fani. Un amestec de cremă condensată de supă de ciuperci, sare și piper, brânză de slănină răspândită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 76%. Încercați Caserola de fasole verde cu brânză Anika, Caserola De Fasole Verde Brânză, și Caserola De Fasole Verde Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați fasolea verde și supa de ciuperci într-un bol mare. Lingura în 9x13 inch vas de copt; se condimentează cu sare și piper. Dollop răspândirea brânză pe partea de sus a fasole în linguri îngrămădite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor; împrăștiați ceapa prăjită peste caserolă.
Coaceți până când ceapa se rumenesc, aproximativ 5 minute suplimentare.