Caserola De Fasole Verde
Caserola de fasole verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 164 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână inele de ceapă prăjite, fasole, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 36 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Rețete similare sunt Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Fasole Verde, și Caserola De Fasole Verde.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare; amestecați jumătate din inelele de ceapă prăjite franceze. Puneți amestecul de caserolă într - un aragaz lent de 2 sau 3 litri ușor uns.
Acoperiți și gătiți la 2 ore scăzute.
Presărați inelele de ceapă rămase deasupra caserolei. Acoperiți și gătiți la minim 30 de minute.
* Cartofi piure de usturoi