Caserola de familie necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 383 calorii, 17g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.52 pe portie. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, țelină, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola De Familie, Mese de familie: caserolă de pui și legume, și Caserola De Fasole Verde Proaspătă De Familie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Călește ceapa și țelina până se înmoaie. Se amestecă supa condensată și bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
țelină
Ceapă
Supă
4
Adăugați broccoli, castane de apă, orez, pui și ciuperci. Gatiti si amestecati scurt. Se condimentează cu sare și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De Apă
Praf De Usturoi
Ciuperci
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Pui întreg
Orez
Sare
5
Se amestecă brânza Cheddar și se toarnă amestecul într-un vas de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când se încălzește și se fierbe.