Caserola de dovlecei și orez
Caserola de dovlecei și orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 214 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de pesmet, dovlecei, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Caserola de dovlecei și orez, Caserola de dovlecei și orez, și Caserola De Orez Cu Dovlecei.
Instrucțiuni
Aduceți apă la fiert, adăugați orez. Când apa revine la fierbere, reduceți temperatura la un nivel scăzut. Acoperiți orezul și gătiți până când orezul este fraged.
Preîncălziți broilerul cuptorului. Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Tăiați capetele din dovlecei și aburi până se înmoaie. Rezervați 2 dovlecei pentru garnitură,apoi tăiați dovleceii rămași.
Combinați untul și uleiul într-un cuptor olandez și încălziți până se topește untul.
Se adaugă orezul și dovleceii tăiați cubulețe, apoi se sotează până devin aurii, amestecând frecvent. Se amestecă brânzeturile până se topesc și se adaugă sare și piper după gust.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se amestecă rapid ouăle.
Se toarnă într-un vas de copt pregătit și se presară generos cu pesmet.
Feliați dovleceii rezervați și aranjați în jurul amestecului tăiat cubulețe.
Stropiți untul topit deasupra.
Se fierbe la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură până se rumenesc ușor și se rumenesc.