Caserola de dovlecei cu brânză II
Caserola de dovlecei cu brânză ii necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție conține 274 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, brânză cheddar, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 36%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola De Dovlecei Cu Brânză, Caserola De Dovlecei Cu Brânză, și Caserola De Dovlecei Cu Brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri.
Fierbeți dovleceii și ceapa într-o oală mare timp de aproximativ 10 minute; se scurge. La dovlecei și ceapă se adaugă untul, brânza, ouăle, sarea și piperul.
Transferați în vasul de copt pregătit și presărați firimituri de cracker deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.