Caserola de dovlecei cu brânză II

Caserola de dovlecei cu brânză II
Caserola de dovlecei cu brânză ii necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție conține 274 calorii, 9g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, brânză cheddar, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 36%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola De Dovlecei Cu Brânză, Caserola De Dovlecei Cu Brânză, și Caserola De Dovlecei Cu Brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
CuptorCuptor
2
Fierbeți dovleceii și ceapa într-o oală mare timp de aproximativ 10 minute; se scurge. La dovlecei și ceapă se adaugă untul, brânza, ouăle, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
UntUnt
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați în vasul de copt pregătit și presărați firimituri de cracker deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista