Caserola de dovlecei cu brânză Fontina
Caserola de dovlecei cu brânză Fontina ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 144 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați supă de ciuperci aurii condensate, dovlecei, ceapă prăjită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Încercați Caserola de dovlecei și cremă de brânză, Roșii, dovlecei și Fontina Frittata, și Lasagna de vinete-dovlecei cu Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 8x8 inci.
Aranjați feliile de dovlecei în fundul vasului de copt; se întinde cu supă de ciuperci. Se acoperă cu brânză fontina și se presară cu ceapă prăjită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când supa de ciuperci este spumoasă și brânza este topită, aproximativ 30 de minute.