Caserola de dovlecei cu Aioli de ardei roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de dovlecei cu Aioli cu ardei roșu. Această rețetă face 4 porții cu 961 calorii, 45g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cimbru, brânză mozzarella parțial degresată, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, roșii prăjite și ardei roșu, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 15 minute sau pana se rumeneste.
Tăiați 2 felii de pâine în cuburi de 1 inch; pus deoparte.
Scurgeți roșiile într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1/2 cană de lichid; aruncați lichidul rămas.
Așezați roșiile într-un castron mediu. Se amestecă busuioc, cimbru, piper și usturoi.
Așezați 1/2 cană de ceapă în fundul unei caserole de 3 litri acoperite cu spray de gătit. Aranjați 2 felii de pâine, jumătate din ceapa rămasă, jumătate din amestecul de roșii, jumătate din dovlecei și jumătate din brânză peste ceapă în vas. Repetați stratul; top cu cuburi de pâine.
Se toarnă 1/2 cană de lichid de roșii rezervat și bulion peste caserolă. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 30 de minute. Descoperiți caserola și coaceți încă 25 de minute sau până când blatul începe să se rumenească.
Lingurați 2 căni de caserolă în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de Aioli de ardei roșu.
Totalurile includ Aioli cu ardei roșu.