Caserola De Dovlecei Brânză
Caserola de dovlecei brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 173 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, ardei iute, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 31%. Încercați Caserola De Dovlecei Brânză, Caserola De Dovlecei Brânză, și Caserola De Dovlecei Cheesy I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți dovlecelul în apă clocotită până când este crocant-fraged, aproximativ 4 minute; se scurge. Se răcește timp de 10 minute. Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt și sarea; bateți laptele până se omogenizează. Bateți în ouă și ardei iute. Se amestecă brânza și dovleceii.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Aruncați pesmetul și untul; presărați peste amestecul de dovlecei.
Coaceți, neacoperit, la 325 de minute timp de 40-50 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat și marginile sunt ușor rumenite.
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.